top of page
Om oss

Täby kemtvätt & skrädderi slog upp portarna tillsammans med Täby centrum sedan 1968, med ambition att bli ett företag som kan erbjuda en komplett service för våra kunder

Vårt företag består av kemtvätt och ändringsskrädderi för både Dam och Herr av alla möjliga textiler och kläder. Vi har även skräddarsy kostymer och uthyrning av högtidskläder (smoking/frack).

Över 37 års erfarenhet inom kemtvätt, skrädderi, konfektion och virkning. Vårt motto är att sätta kvalitet före kvantitet genom att prioritera kunden och utföra ett riktigt kvalitetsarbete.

Idag samarbetar vi med flera välkända namn bland Täby centrums företag vilket vi har tillräckligt med kapacitet i våra lokaler (för dig som är företagare).

 

Vi arbetar så här:
Vi lyssnar alltid på kundens önskemål och krav och vi arbetar därefter så att du känner dig trygg. 
Vi försöker alltid att vara ärlig med våra kunder och om vi utifrån vår erfarenhet anser att ett plagg inte kommer att bli rent så säger vi alltid det till kunden.

 

Vi är så stolta och glada över att har fått The Täby Centrum Award i år 2005. Denna ärofulla utmärkelse betyder mycket och är ett kvitto för oss som helhetsbedömning både inom service och kundernas upplevelse.    

Vi har även fått Service Certifierad butik i år 2001. Detta är ett bevis på att vi har uppnått nivån som servicecertifierad krav och är en bekräftelse på nöjda kunder samt ett förstklassigt arbete.

bottom of page