top of page
Täby kemtvätt & skrädderi - ett företag med ambition att erbjuda en komplett service och hög kvalité 
vi utför allt inom kemtvätt & vattentvätt tex: klädesplagg, gardiner, sofföverdrag, dukar,servetter frotte, skinn, mocka,mattvätt med mera..

Täby kemtvätt & skrädderi omfattas av en full utrustning som framställer kvalitativa produkter. I det ingår fläckborttagning, finpressning samt skonsam kemtvättning av alla typer av klädesplagg - skinn, mocka och ytterplagg.

Vattentvätt är den mest traditionella tvättmetod som ger bästa resultat vad gäller hygien och fläckborttagning. Den omfattar även all tvätt nämligen hushållstvätt, sängkläder, dukar och liknade. Lämna in all din tvätt till oss och räkna med att få de tvättade och färdigvikta för garderoben.

Det kan vara besvärligt att själv tvätta sina mattor, detta då de ofta är för stora för hushållets egna tvättmaskiner. Utöver detta har vi även möjlighet att ta hand om dina gardiner, sängmadrasser, möbelöverdrag och båtkapell.

Express

Vår expresstvätt är en tjänst som är anpassad, specifikt för den som är sent ute med sin tvätt alternativt har bråttom. Det innebär att när du lämnar in din tvätt, prioriteras denna och förväntas vara färdig inom två dagar. 

Please reload

bottom of page